TJENESTER

w

Phone number:

Address:

Bedriftsvegen 34
4353 Klepp Stasjon
Norway

Fra design til installasjon, våre tjenester dekker hele prosjektløpet.
Vi har kompetansen og utstyret som skal til for å realisere din visjon.

Design og engineering

Vi tilbyr design av strukturer i glassfiber. Våre designere er mestere på å gjøre idéer om til solide produktløsninger. Eksempler på produkter kan være gangbroer, plattformer, trapper, rekkverk og leidere.

Produksjon

Glassfiber Produkter tilbyr fabrikasjon av glassfiber-strukturer. Vårt verksted har det egnede utstyret, maskinene og dyktige medarbeidere som står klare, uansett hva våre kunder måtte trenge.

Maskinering

Vår CNC-maskin kan bearbeide både glassfiber, plast, tre og tilsvarende materialer. Det hjelper oss å tilpasse våre produktløsninger etter kundenes behov.

Installasjon

Glassfiber Produkter kan bistå med installasjon av stukturer. Vi har lang erfaring og kan bidra med en effektiv, rask og sikker installasjon.

VERKSTED

På verkstedet har vi en erfaren gjeng som kan løse det meste. Vårt verksted består av tre haller med egnet utstyr og varierte maskiner, noe som gir oss et bredt utvalg av mulige løsninger vi kan tilby.

Vi bruker egen sag til kapping av strukturprofiler. Det er en av mange maskiner vi bruker i produksjonen.

Med vår vertikalstående panelsag kapper vi gitterrister og glassfiberplater, noe som gjør at rister og plater kan tilpasses hva som helst. 

Vår 5-akset CNC-maskin gir oss stor grad av tilpassing hvor vi kan bearbeide plast, glassfiber, tre og tilsvarende materialer. Maskinen kan bearbeide emner på opptil 6200 x 1600 x 300mm.

HVORFOR VELGE OSS:

R

Førsteklasses produkter av høy kvalitet

R

Dyktige og kompetente fagfolk

R

Lang erfaring i bransjen

R

Stor grad av tilpasning og fleksibilitet

R

Stor bredde i hva vi kan levere

KONTAKT OSS

6 + 9 =