Om oss

Glassfiber Produkter tilbyr produktløsninger og kompetanse innen kompositt. Les mer om vår virksomhet nedenfor.

w

Phone number:

Address:

Bedriftsvegen 34
4353 Klepp Stasjon
Norway

Hvem er vi

Vi er Glassfiber Produkter AS, en bedrift som spesialiserer seg på kompositt og produkter av glassfiberarmert plast (GRP). Vi leverer førsteklasses glassfiberprodukter til olje og gass, jernbane, fiskeoppdrett, offentlig sektor og annen industri.

Du finner oss i helt nye lokaler på Øksnavad. Her sitter en gjeng med dyktige og engasjerte medarbeidere som ønsker å hjelpe deg med å løse dine utfordringer. Vi kan hjelpe deg med:

 

  • Design
  • Produksjon
  • Installasjon
  • Engineering

Historien vår

I år 2000 ble Glassfiber Produkter AS etablert av Elling Stangeland med mål om å selge og markedsføre glassfiberprodukter til olje- og gassindustrien. Det startet med salg av rørsystemer og glassfiberbeskyttelse til subsea, før sortimentet ble utvidet med gitterrister, glassfiberstrukturer og andre produkter.

Fra å starte med to har teamet nå økt til ni. I 2014 fikk vi vårt eget verksted som gav oss muligheten til å både produsere og montere selv. Vår første tekniske tegner fikk vi 2018. Målet var å kunne tilby både produksjon, installasjon, design og engineering til kundene.

I 2020 flyttet vi inn i nye lokaler på Øksnavad. Nå har vi samlet kontorer, verksted og lager på samme sted. Vi har også gjennomført en komplett re-vitalisering av firmaet.

Vi leverer løsninger

Vi er fleksible, løsningsorienterte og jobber med både store og små prosjekt. Variasjonen i det vi kan levere er stor, og vi trives med spennende utfordringer. Vi tilpasser design, engineering og produksjon etter dine behov. Våre dyktige medarbeidere har god kompetanse og gir deg råd du kan stole på.

Magnet JQS

Registrert – 981903439

StartBANK

Registrert – 153951