NorGrip sklisikring

Kategorier

Olje & Gass

Fiskeoppdrett

Jernbane

Industri

Offentlig sektor

NorGrip sklisikre plater, trappetrinn og trappeneser gir en rask, trygg og effektiv løsning til slitte, glatte og ujevne overflater – en ideell løsning til helse og sikkerhetsproblemer.

Glassfiber Produkter tilbyr et stort utvalg av GRP sklisikringsprodukter til bruksomåder der tradisjonelle materialer ikke er egnet. Våre produkter gir en trygg og effektiv løsning på glatte underlag for fotgjengere, syklister og kjøretøy. De ulike produktene er allsidige og kan tas i bruk hvor enn det er behov for sikring.

Glassfiberlaminat er et sterkt materiale som brukes i applikasjoner der høy styrke og lav vekt er nødvendig. Våre anti-skli plater er svært slitesterke og vil tåle klimatiske endringer som gjør det til et ideelt anti-skli gulv.

Plater

Robuste plater med grove overflater.

Trappecover

Beskytter trappetrinn og reduserer sklifaren.

Trappeneser

Dekker både trinn og vinkler med sterk beskyttelse.

Stigetrinn og humper

Slitesterkt cover til stigetrinn og ramper.

Fordeler:

  • Sklisikre – reduserer fare for å skli og fall
  • Støtsikker – lang holdbarhet
  • Effektiv i våte og oljeglatte miljøer
  • Lett å montere – reduserer installasjonskostnadene
  • Ideelt for flater som ikke kan skli-sikres på annen måte
  • Kan brukes umiddelbart etter montering – Minimerer nede-tid
  • Ikke-ledende – eliminerer elektriske og termiske farer
  • Egnet for fotgjengere, syklister, gaffeltruck og andre kjøretøy
  • Vedlikeholdsfri – vil ikke ruste eller korrodere
  • 65% lettere enn stål – enklere å håndtere og billigere å installere
P

Tilpass størrelse og farge

Produktene kan produseres og kappes i mange ulike størrelser, alt etter hva bruksområdet krever. Standardfarger er sort, grå og gul, men kan produseres med andre RAL-farger etter ønske.

P

Ulike grader grovhet

Produktene er tilgjengelige med fin, medium og grov overflate. Hvilken grovhet som egner seg best vurderes ut i fra bruksområde. Eksempelvis brukes fine overflater ved badebasseng og grov egnes til industriell bruk.

P

Brannsikker

NorGrip kan produseres med brannhemmende harpiks av høy kvalitet som oppfyller klasse 0 eller klasse 1 i henhold til BS. Fenol kan også benyttes for maksimal brannmotstand, redusere giftig røyk og kan brukes både offshore og i lukkede rom.

KONTAKT OSS

Vi hjelper deg å finne den beste sklisikringsløsningen. Har du spørsmål om størrelser, grovhet, montering eller annet? Ta gjerne kontakt!

14 + 3 =

Andre produkter

Gitterrister

Gitterrister

Støpte gitterristerStøpte gitterrister har et kvadratisk eller rektangulært gittermønster. Gitterristene produseres med støpeform hvor bunter av glassfiber legges lagvis med 90 graders vinkel. Dette gir en bæreevne i begge retninger i horisontalplanet. Profilbasert...

Glassfiberstruktur

Glassfiberstruktur

Konstruksjoner i glassfiber kan være opptil 70% lettere enn stål, korrosjons-fritt og elektrisk isolerende. Vi kan utfører Engineering, design, fabrikkering og installasjon.