Jernbane

Aktuelle produkter

Kabelkanaler fra Glassfiber Produkter kan man finne over hele landet langs jernbanesporene. Som regel på broer, i tunneler, skråninger eller over småfjell. Her brukes de med stor fordel – selvbærende på 6m, elektrisk isolerende, lav vekt og lang levetid.

Til jernbanemarkedet leverer vi også glassfiberstruktur hvor det i noen tilfeller kan være krav om ingen metalliske deler. Da benyttes glassfiberbolter & muttere.

Artikler

Magnar Stangeland

Sales Marketing Manager

magnar@glassfiber.no
Tel: + 47 51 78 60 94
Tel.: +47 402 01 565

Kontakt oss for et tilbud

Kontakt oss i dag med din forespørsel. Vi hjelper deg finne riktige produkter for dine behov! 

Andre marked

Offentlig sektor

Offentlig sektor

Til offentlig sektor har vi levert flere spennende prosjekter til, alt fra populære turstier til prisbelønte rasteplasser. Lang levetid var kriteriet for dem alle, derfor ble glassfiber valgt.

Industri

Industri

Industri begynner å se mer til moderne materialer som glassfiber. Her er det store muligheter for å spare inn mye kostnader i forbindelse med installasjon og transport. Det er også mye enklere å utføre modifiseringer på arbeidsplassen kontra tradisjonelle materialer.

Fiskeoppdrett

Fiskeoppdrett

Fiskeoppdrett foregår somregel i svært korrosive miljøer. Dette kan være problematisk for tradisjonelle materialer, men ikke for glassfiber. Den lave vekten gjør at det er enkelt å installere i tillegg til at materialet er lett å bearbeide.