Brosjyre

Referanser

Ostasteidn rasteplass
Offshore grating Hitec Products AS
GRP Grating levert til Aasgard Gas Compression Prosjektet
Gitterrister levert til NMBU

Gitterrister fra Glassfiber produkter

Glassfiber Produkter tilbyr gitterrister for de aller fleste behov. Vi kan produsere med støpeform og profil-trekking, samt tilpasse former, farger og egenskaper i henhold til behovet. Gitterristene kan også produseres som kjøresterke, med skli-sikring, anti-statisk og brannhemmende.

Støpte gitterrister

Støpte gitterrister har et kvadratisk eller rektangulært gittermønster. Gitterristene produseres med støpeform hvor bunter av glassfiber legges lagvis med 90 graders vinkel. Dette gir en bæreevne i begge retninger i horisontalplanet. 

Profilbasert gitterrist

Profilbaserte gitterrister en montert sammen av langsgående I-profiler. Profilene produseres med profiltrekking (pultrution) og monteres sammen med tverrgående låseprofiler.

Trappetrinn

Støpte & profilbaserte trappetrinn er tilgjengelige i platestørrelse på 0,572 x 3,66 m og 0,31 x 4,0m. Støpte trappetrinn har forsterket gul trappenese på begge langsider. Trinn kappes opp til ønsket lengde og bredde.

Kjøresterk gitterrist

Kjøresterk rist

Kjøresterke rister har et kvadratisk eller rektangulært gittermønster. Gitterristene produseres med støpeform hvor bunter av glassfiber legges lagvis med 90 graders vinkel. Dette gir en bæreevne i begge retninger i horisontalplanet.

festemateriell gitterrister

Festemateriell

Vi lagerfører alt av nødvendig festemateriell til våre gitterrister. Festemateriellet er lagerført i 316L materialkvalitet.

Protecion sleeve

Sparkelist Protection sleeve

For sikring av utsparinger i gitterrister kan man benytte sparkelist (protection sleeves). Lagerført med ulike dimensjoner.

Kompositt bor

Spesial bor som er godt egnet for kompositt \ GRP produkter

Hjelp til valg av gitterrist?

10 + 1 =

Skjemadata behandles iht vår gjeldende   personvernserklæring

Andre produkter

Glassfiberstruktur

Glassfiberstruktur

Konstruksjoner i glassfiber kan være opptil 70% lettere enn stål, korrosjons-fritt og elektrisk isolerende. Vi kan utfører Engineering, design, fabrikkering og installasjon.

Strukturprofiler

Strukturprofiler

Strukturprofiler av glassfiber har flere fordeler. Profilene produseres ved en profiltrekke-prosess, og man kan få laget enhver profil så lenge tverrsnittet henger sammen.