Industri

Aktuelle produkter

Mangfoldet produkter som vi  leverer til industrien er stort, noe dere vil se i galleriet under. Her har vi blant annet levert plattformer til gravemaskiner, kappet store mengder gitterrister, spesial-strukturer for el. Isolasjon og mye mer.

Våre dyktige medarbeidere står klar for enhver utfording og kan bistå med gjennomføring av prosjekt 100% -> Engineering, design, fabrikasjon & installasjon.

Magnar Stangeland

Sales Marketing Manager

magnar@glassfiber.no
Tel: + 47 51 78 60 94
Tel.: +47 402 01 565

Kontakt oss for et tilbud

Kontakt oss i dag med din forespørsel. Vi hjelper deg finne riktige produkter for dine behov! 

Andre marked

Offentlig sektor

Offentlig sektor

Til offentlig sektor har vi levert flere spennende prosjekter til, alt fra populære turstier til prisbelønte rasteplasser. Lang levetid var kriteriet for dem alle, derfor ble glassfiber valgt.

Fiskeoppdrett

Fiskeoppdrett

Fiskeoppdrett foregår somregel i svært korrosive miljøer. Dette kan være problematisk for tradisjonelle materialer, men ikke for glassfiber. Den lave vekten gjør at det er enkelt å installere i tillegg til at materialet er lett å bearbeide.

Olje & Gass

Olje & Gass

Glassfiber Produkter startet som leverandør til Olje & Gass sektoren hvor det hovedsakelig var som leverandør på GRE rørsystem. De senere årene ble også Subsea Cover og GRP\FRP Grating et stort satsningsområde både topside og subsea.