Offentlig sektor

Aktuelle produkter

Til offentlig sektor har vi levert flere spennende prosjekter: alt fra populære turstier, prisbelønte rasteplasser og gangbroer. Lang levetid var kriteriet for dem alle og glassfiber ble valgt. Flere ganger har vi jobbet tett opp mot arkitekter for å finne den perfekte løsningen.

 

Artikler:

Magnar Stangeland

Sales Marketing Manager

magnar@glassfiber.no
Tel: + 47 51 78 60 94
Tel.: +47 402 01 565

Kontakt oss for et tilbud

Kontakt oss i dag med din forespørsel. Vi hjelper deg finne riktige produkter for dine behov! 

Andre marked

Industri

Industri

Industri begynner å se mer til moderne materialer som glassfiber. Her er det store muligheter for å spare inn mye kostnader i forbindelse med installasjon og transport. Det er også mye enklere å utføre modifiseringer på arbeidsplassen kontra tradisjonelle materialer.

Fiskeoppdrett

Fiskeoppdrett

Fiskeoppdrett foregår somregel i svært korrosive miljøer. Dette kan være problematisk for tradisjonelle materialer, men ikke for glassfiber. Den lave vekten gjør at det er enkelt å installere i tillegg til at materialet er lett å bearbeide.

Olje & Gass

Olje & Gass

Glassfiber Produkter startet som leverandør til Olje & Gass sektoren hvor det hovedsakelig var som leverandør på GRE rørsystem. De senere årene ble også Subsea Cover og GRP\FRP Grating et stort satsningsområde både topside og subsea.