Glassfiberstruktur

Kategorier

Olje & Gass

Fiskeoppdrett

Jernbane

Industri

Offentlig sektor

Glassfiberens allsidighet gjør at materialet kan brukes til svært mye. Vi i Glassfiber Produkter jobber hver dag med å utvikle, designe og fabrikkere store og små strukturer i komposittmaterialet. Struktur er et vidt begrep, og bredden i hva vi leverer er stor. Glassfiberens unike kombinasjon av egenskaper gjør at det skiller seg ut i mengden av alternativer. Stadig flere får øynene opp for materialet og alt som det kan brukes til.

Vi tar våre strukturer fra idéfasen til endelig produkt. Våre CAD-designere utformer løsninger som deretter blir produsert på verkstedet. Vi har et stort lager med ulike glassfiberelementer til fabrikkering vi utfører her på huset.

Våre strukturer kommer i mange former. Plattformer, gangbaner, trapper og leidere er eksempler på strukturer vi leverer mye av. Men strukturer i glassfiber kan være så mye mer – det er bare kreativiteten som setter grenser.

Plattformer

Våre plattformer kan produseres i en rekke ulike størrelser, fasonger og høyder. Vi kan utføre de tilpasningene som ønskes for best mulig resultat. Glassfiberen sørger for robuste plattformer som i tillegg har lav vekt.

Gangbroer

Etter mange leveranser på nakken har vi virkelig utviklet en sterk kompetanse på gangbaner- og broer. På lik linje med våre andre strukturer kan vi tilpasse det meste etter ønske. Glassfiberen gir gangbaner med lang levetid, som holder seg sterk selv om vekten holdes lav.

Design

På huset har vi egne CAD-designere som tegner frem løsninger. Våre tegnere har mye erfaring med glassfiberen og vet materialets styrker og svakheter. De utvikler løsninger som spiller på glassfiberens egenskaper, og det gir solide resultater våre kunder er fornøyde med.

Plattformen blir designet
Gult rekkverk blir montert

Produksjon

Mange av våre strukturer blir fabrikkert på vårt verksted her på huset. Her har vi svært kompetente og dyktige folk er spesialiserte på glassfiberen, og vet hvordan den skal anvendes for best mulig resultat. Det gir oss muligheten til å tilpasse hvert element av strukturene i tråd med hvordan kundene våre ønsker det. Vi sørger for optimal kvalitet gjennom våre dyktige medarbeidere som kan sine fagfelt og materialet.

Trapper

Trapper er nok en struktur som egnes svært bra som glassfiber. Materialet gjør trappene slitesterke, og strukturen kan brukes i krevende miljø hvor korrosjon er en stor risiko. Vi har egne trappetrinnsrister og rekkverksprofiler som brukes til fabrikkeringen av trappene.

Leidere

Stiger og leidere er populære i glassfiber. Skal det brukes utendørs sørger glassfiberen for null råte eller korrosjon. Samtidig leder ikke glassfiberen hverken elektrisitet eller varme, som gjør materialet sikkert også i risikoutsatte områder.

Flatpakking

Glassfiberens lave vekt og fleksibilitet gjør at vi enkelt kan flatpakke sendinger. Det innebærer at komponenter blir delvis monterte før det pakkes sammen til kompakte sendinger. Transport av strukturer blir både lettere, kjappere og rimeligere. Når komponentene har ankommet vil det enkelt kunne flyttes og monteres sammen direkte på stedet. Glassfiberen kan også justeres og tilpasses der og da for mest optimal installasjon. Vårt team kan bistå med installasjon om ønskelig.

Composite bridges

Elling Stangeland

Daglig leder

elling@glassfiber.no

w

Tel: + 47 51 78 60 92
Tel.: +47 91 54 75 37

Magnar Stangeland

Salg & markedsføring

magnar@glassfiber.no

w

Tel: + 47 51 78 60 94
Tel.: +47 40 20 15 65

Andre produkter

Gitterrister

Gitterrister

Støpte gitterristerStøpte gitterrister har et kvadratisk eller rektangulært gittermønster. Gitterristene produseres med støpeform hvor bunter av glassfiber legges lagvis med 90 graders vinkel. Dette gir en bæreevne i begge retninger i horisontalplanet. Profilbasert...

Strukturprofiler

Strukturprofiler

Strukturprofiler av glassfiber har flere fordeler. Profilene produseres ved en profiltrekke-prosess, og man kan få laget enhver profil så lenge tverrsnittet henger sammen.