Fiskeoppdrett

Aktuelle produkter

Fiskeoppdrett er et nytt og spennende marked hos Glassfiber Produkter som kom på banen i slutten av 2017 og har eskalert etter den tid.

Det er hovedsakelig landbasert vi jobber mot og har flere produkter som passer inn her, hvor glassfiberstruktur skiller seg mest ut.

I store haller med saltvann får man svært korrosive omgivelser som glassfiber håndterer helt problemfritt. Store strukturer kan med fordel leveres flatpakket («IKEA løsning), slik at man får en kostnadseffektiv transport. Lav vekt gjør at strukturene er enklere å installere. Det er heller ingen problemer å modifisere på arbeidssted uten å bekymre seg for galvanisering eller maling.

Glassfiberstruktur

  • Gangbroer
  • Plattformer
  • Trapper
  • Rekkverk
  • Leider (med eller uten sikkerhetsbur)

 

Artikler:

Magnar Stangeland

Sales Marketing Manager

magnar@glassfiber.no
Tel: + 47 51 78 60 94
Tel.: +47 402 01 565

Kontakt oss for et tilbud

Kontakt oss i dag med din forespørsel. Vi hjelper deg finne riktige produkter for dine behov! 

Andre marked

Offentlig sektor

Offentlig sektor

Til offentlig sektor har vi levert flere spennende prosjekter til, alt fra populære turstier til prisbelønte rasteplasser. Lang levetid var kriteriet for dem alle, derfor ble glassfiber valgt.

Industri

Industri

Industri begynner å se mer til moderne materialer som glassfiber. Her er det store muligheter for å spare inn mye kostnader i forbindelse med installasjon og transport. Det er også mye enklere å utføre modifiseringer på arbeidsplassen kontra tradisjonelle materialer.

Olje & Gass

Olje & Gass

Glassfiber Produkter startet som leverandør til Olje & Gass sektoren hvor det hovedsakelig var som leverandør på GRE rørsystem. De senere årene ble også Subsea Cover og GRP\FRP Grating et stort satsningsområde både topside og subsea.