Gamry instruments

Brosjyre

Gamry Corporate Brochure

Referanser

Gamry tilbyr pålitelige måleinstrumenter av høy kvalitet. Deres kraftfulle og intuitive systemer gjør datasamling og analyse enkelt, nøyaktig og tidsbesparende. Som ledende aktør innen elektrokjemisk impedansspektroskopi fører Gamry et bredt utvalg av potentiostater beregnet på flere applikasjoner.

Potentiostater

Instrumenter til å måle elektrokjemisk impedans.

Multikanal potentiostat

Kombinerer flere instrumenter til en enkel og fleksibel enhet.

Kvartskrystall-mikrobalanse

Instrumenter som måler masseendringer på overflaten av belagte kvartskrystaller.

Elektrokjemiske celler og tilbehør

Elektrokjemiske celler og annet tilbehør som brukes sammen med potentiostat.

Guide

Gamry har en guide til hjelp når du skal velge potensiostat. Guiden gir en kort oversikt med den viktigste informasjonen du trenger.

KONTAKT OSS

Glassfiber Produkter er stolt forhandler av Gamrys produkter. Som eksperter på elektrokjemisk måling tilbyr Gamry et bredt sortiment med produkter av høy kvalitet. Ta gjerne kontakt for et uforpliktende tilbud.

5 + 14 =

Andre produkter

Gitterrister

Gitterrister

Glassfiber Produkter tilbyr gitterrister for de aller fleste behov. Vi kan produsere med støpeform og profil-trekking, samt tilpasse former, farger og egenskaper til dine/din bedrifts behov. Gitterristene kan også produseres kjøresterke, med skli-sikring, anti-statisk og brannhemmende.

Glassfiberstruktur

Glassfiberstruktur

Konstruksjoner i glassfiber kan være opptil 70% lettere enn stål, korrosjons-fritt og elektrisk isolerende. Vi kan utfører Engineering, design, fabrikkering og installasjon.