Gamry instruments

Kategorier

Olje & Gass

Fiskeoppdrett

Jernbane

Industri

Offentlig sektor

Gamry tilbyr pålitelige måleinstrumenter av høy kvalitet. Deres kraftfulle og intuitive systemer gjør datasamling og analyse enkelt, nøyaktig og tidsbesparende. Som ledende aktør innen elektrokjemisk impedansspektroskopi fører Gamry et bredt utvalg av potentiostater beregnet på flere applikasjoner.

Potentiostater

Instrumenter til å måle elektrokjemisk impedans.

Multikanal potentiostat

Kombinerer flere instrumenter til en enkel og fleksibel enhet.

Kvartskrystall-mikrobalanse

Instrumenter som måler masseendringer på overflaten av belagte kvartskrystaller.

Elektrokjemiske celler og tilbehør

Elektrokjemiske celler og annet tilbehør som brukes sammen med potentiostat.

Guide

Gamry har en guide til hjelp når du skal velge potensiostat. Guiden gir en kort oversikt med den viktigste informasjonen du trenger.

KONTAKT OSS

Glassfiber Produkter er stolt forhandler av Gamrys produkter. Som eksperter på elektrokjemisk måling tilbyr Gamry et bredt sortiment med produkter av høy kvalitet. Ta gjerne kontakt for et uforpliktende tilbud.

2 + 8 =

Andre produkter

Gitterrister

Gitterrister

Støpte gitterristerStøpte gitterrister har et kvadratisk eller rektangulært gittermønster. Gitterristene produseres med støpeform hvor bunter av glassfiber legges lagvis med 90 graders vinkel. Dette gir en bæreevne i begge retninger i horisontalplanet. Profilbasert...

Glassfiberstruktur

Glassfiberstruktur

Konstruksjoner i glassfiber kan være opptil 70% lettere enn stål, korrosjons-fritt og elektrisk isolerende. Vi kan utfører Engineering, design, fabrikkering og installasjon.