Det er mange fordeler ved å velge gangbroer i kompositt. Glassfiber er et komposittmateriale som produseres med en kombinasjon av ulike gunstige egenskaper, og på mange områder vil kompositt prestere bedre sammenlignet med materialer som stål, tre og betong

Glassfiberen er sterk og lett

Lav vekt trenger ikke å ha konsekvenser for styrke. Glassfiberen er robust og slitesterk, og den lave vekten gjør materiale lett å håndtere og jobbe med.

Lav vekt reduserer frakt- og installasjonskostnader

Lavere vekt krever mindre av transport og montering, og hjelper med å holde kostnader nede. Gangbroene kan flatpakkes før sending og enkelt flyttes frem til og monteres på stedet.

Gangbroer i kompositt vil ikke korrodere

Regn, vær, vind, salt, sol og kjemikaler er alle faktorer glassfiberen håndterer uten problem. Komposittprodukter vil tåle krevende omgivelser og prestere over lang tid.

Krever minimalt vedlikehold

Vedlikehold er også en viktig faktor å vurdere når material skal velges. Komposittens høye styrke og motstandsdyktighet mot korrosjon sørger for minimalt med vedlikeholdsarbeid.

Tilfredsstiller sikkerhetskrav

Glassfiberen har isolerende egenskaper og vil hverken lede strøm eller varme. Glassfiberen kan også produseres med antiskli-egenskaper.

Komposittprodukter har lang levetid

Glassfiber er et material som varer. Forklaringen ligger i den lange listen med egenskaper. Materialet er robust og slitesterk og kan benyttes til de fleste applikasjoner.

Gangbroene kan flatpakkes

Det sørger for en enklere transport og mer effektiv installasjon 

«Gangbroer i kompositt har blitt en av våre mest attraktive løsninger. Markedet har virkelig fått øynene opp for alle fordelene ved å velge glassfiber.»
– Elling Stangeland, daglig leder

Glassfiberen gir mange muligheter

Materialets fleksibilitet og tilpasningsdyktighet tøyer grensene for hva glassfiberen kan brukes til. Vi har brukt glassfiberen i en rekke situasjoner hvor kompositt ikke er det typiske valget, og endt opp med robuste og innovative løsninger.


Eksperter på kompositt

Vår ekspertise på kompositt er bygget opp over 20 år hvor vi har utviklet, designet og produsert løsninger i glassfiber.

I startfasen utarbeider vi idéer og skaper design tilpasset dine behov og hvordan glassfiberen kan utnyttes på best mulig måte. Deretter tar dette form på vårt verksted hvor vi produserer og maskinerer. Tett kontakt mellom design og produksjon sørger for at vi kan optimalisere produktene og løse potensielle problem.

Vårt team kan også bistå med installasjon på stedet. Vi kjenner produktene våre og vet hvordan det skal tilpasses omgivelsene for best mulig prestasjon og levetid.

Design

Produksjon

Maskinering

Installasjon

Kontakt oss

11 + 8 =