Glassfiber Produkter – 20 års jubileum !

Stangeland Glassfiber Produkter har 20 års jubileum!

For 20 år siden ble Stangeland Glassfiber Produkter AS opprettet av Elling Stangeland. i 2020 har vi jubileum og i denne forbindelsen har vi flere spennende nyheter. Den første er at Glassfiber Produkter har foretatt en komplett re-vitalisering av firmaet ved hjelp av Megabite AS.

Det er utarbeidet ny logo, firmaprofil & hjemmeside. LinkedIn og Facebook sider er også oppdatert for å gjenspeile ny profil.

 

 

Vi investerer i nytt bygg!

Glassfiber Produkter invester også i nytt bygg for året! Sommeren 2020 flytter vi inn i nye lokaler på Klepp St. Her vil vi ha kontorer, verksted & lager. Vi kommer da til å tredoble arealet i forhold til hva vi har i dag.

Vi  gleder oss stort til dette!

 

Har du noen spørsmål? Ta kontakt med oss her.

 

Relaterte innlegg

Hvorfor er glassfiber så populært til fiskeoppdrett?

Hvorfor er glassfiber så populært til fiskeoppdrett?

Det er ingen tvil om at egenskapene til glassfiber-materialet har fått økende anerkjennelse innenfor fiskeoppdrettsanlegg. Det skyldes i stor grad materialets mange egenskaper som effektivt adresserer de utfordringene som tradisjonelle materialer står overfor i det...

ION Racing

ION Racing

Studentene i ION Racing returnerer fra Formula Student-konkurransen med glimrende resultater og verdifulle erfaringer. Teamet med ambisiøse og dyktige studenter har sammen designet, utviklet og bygget racerbilen Frøya. Bilen har deltatt i Europas største konkurranse...